Açılım Oranlarınızı Arttırmak İçin 5 Özel Konu Satırı İpucu

Blog

Posted by: mttadmin Category: Uncategorized Tags: , , , Comments: 0 Post Date: January 19, 2017

Açılım Oranlarınızı Arttırmak İçin 5 Özel Konu Satırı İpucu

Konu satırı için seçtiğiniz kelimeler, büyük emek verip hazırladığınız bültenlerinizin, işe yarayıp yaramayacağı konusunda büyük rol oynar.

Bir sonraki bülteninizi göndermeden önce okumanızı önereceğimiz 5 özel konu satırı ipucu:

1. Yarıda kesin

Sonu merak edilen cümleler kullanın. “Kazanın adı …”

Okuyucular, email kutularını hızlıca tararlar . Bazen bir yada iki kelimelik konu satırları dahi, inanılmaz ilgi çekmektedir.

2. Spam gibi algılanan şeylerden kaçının

Pazarcı satışı gibi (GEEEEL VATANDAŞ GEEEEL!!!) konu satırları, gönderinizin spam olarak işaretlenmesi için çok iyi bir sebeptir. Yani tüm kelimeleri büyük harfle yazarsanız, bir çok ünlem kullanırsanız, Ücretsiz, Bedava v.s. gibi, herkesin olmayacağını bildiği, sahte kelimeler kullanırsanız, gönderiniz açılmadan spam kutusunu boylayacaktır.

n-Mailer Email Marketing sistemi, bültenlerinizi sizin için tarar ve bu gibi gözden kaçabilecek sıkıntıları sizin için giderir.

3. Soru sorun

Soru sormak, okuyuclarınızın dikkatini çeker ve merak uyandırır. “Bu yıl yapılan altın web ödüllerini kim kazandı?”

Soru, okuyucunun kendisini eksik hissetmesini ve cevabı arayıp bulmak için bülteninizi açıp okumasını sağlar.

4. Zaman veya sayı sınırı koyun

Seminer ve/veya indirim sezonun sonu gibi süreli bildirimlerde, “Son 2 kişilik yer” veya “Son 2 gün” gibi konuları kullanabilirsiniz.

Etkinliğin veya indirim bitmesine 24 saat kalsa bile, zaman sınırı koyup gönderi yapmaktan çekinmeyin. “Ya şimdi ya hiç” türünde zaman sınırıları da oldukça başarılı olmaktadır.

5. Liste verin

Liste içeren gönderilerin ne kadar popüler olduğunu billiyorsunuzdur. Bilmiyorsanız, bu bültenin konusuna/başlığına bakabilirsiniz.

İnsanlar, öğrenmesi uzun zaman alan kavramların, basitçe listelenip önlerine konulmasından hoşlanırlar. “Başarılı satış için 5 ipucu”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *